Foto: AP Photo/David Cliff

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola ponovo je stavio sebe u centar pažnje nakon meča sa ekipom Bornmuta 1:0 u 26. kolu Premijer lige.

Gvardiola je poznat kao neko ko uvek želi da skrene pažnju sa igrača, te da im na neki način olakša stvari i sve kritike svali na sebe, a tako je bilo i sada.

„Obožavam svoje igrače – oni su ‘supermeni’. Oni su sjajni. Već dosta godina igramo utakmice svaka tri dana, dok naši rivali imaju nedelju dana da se pripreme za mečeve. Mi uvek imamo manje vremena za pripreme utakmica“, rekao je Gvardiola.

PROČITAJTE JOŠ

Mančester siti se nalazi na drugom mestu Premijer lige sa 59 bodova, dok je Liverpul prvi sa 60.

„Tražimo previše od naših igrača, ali oni odgovaraju na sve naše zahteve. Znam da ljudi kažu: ‘oni zarađuju dosta novca’, ali ovo šta se radi sa rasporedom je previše. Moramo da idemo dalje. Naši fudbaleri imaju neverovatan karakter, takmičarski su nastrojeni. Čak i kada su umorni – dodatno se zalažu. Naši navijači moraju da budu ponosni na ove igrače“, istakao je Gvardiola.

Fudbaleri Mančester sitija igraće u narednom kolu Premijer lige protiv gradskog rivala Mančester junajteda (3. mart, 16.30).

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Dva gola Mitrovića protiv Raeda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar