Foto: EPA-EFE/ANDREW YATES

Spremaju veliki udarac rivalu.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola zainteresovan je za fudbalera Brajtona i argentinskog reprezentativca Aleksisa Mekalistera, prenosi Dejli miror.

PROČITAJTE JOŠ

Britanski mediji podsećaju da čelnici Brajtona već nedeljama pregovaraju sa rukovodstvom Liverpula u vezi prelaska argentinskog fudbalera na Enfild roud.

Međutim, Gvardiola je oduševljen kvalitetima Mekalistera i želi da „građani“ pokušaju da „miniraju“ transfer argentinskog fudbalera u Liverpul. On smatra da bi Mekalister bio idealna opcija u rotaciji Mančester sitija ako Ilkaj Gundogan ili Bernardo Silva napuste klub na kraju sezone.

Britanski mediji navode da Mančester siti uđe u pregovore o transferu čim se „prozor“ za zvanične prelaske igrača u Engleskoj otvori 13. juna.

Mekalister je ove sezone postigao 12 golova na 38 mečeva u svim takmičenjima. On je u Brajton stigao u januaru 2020. godine iz Argentinos juniorsa. Sa reprezentacijom Argentine osvojio je prošle godine titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ukoliko se to dogodi, to bi bio veliki udarac za Liverpul koji bi tako posle Džuda Belingema koji je u jednom trenutku bio viđen na Enfildu, ostao bez još jednog kapitalnog pojačanja.

BONUS VIDEO Opšta tuča fudbalera Tajlanda i Indonezije u finalu Igara Jugoistočne Azije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar