Foto: EPA-EFE/LARS BARON

Marko Grujić, fudbaler Liverpula na pozajmici u Herti, po svemu sudeći će na leto otići na pripreme sa matičnim klubom koji je posle 30 godina osvojio titulu u Premijer ligi.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je imao veoma dobru sezonu u dresu berlinskog kluba, na 31 utakmici u svim takmičenjima postigao je četiri gola uz dve asistencije.

#related-news_0

U Herti žele da ga zadrže, ali ostovremeno, u Liverpulu su pratili njegov razvoj i otuda zahtevaju da se on na leto vrati na „Enfild“ kako bi sa četom Jirgena Klopa prošao pripreme.

Šta će dalje biti zavisi od mnogo faktora, ali nije isključeno ukoliko se dokaže i da ostane među „crvenima“. U suprotnom, sledila bi ili nova pozajmica ili prodaja.

„Razgovaramo sa Liverpulom. Prošlog leta su otvorena vrata za dogovor, Jirgen Klop mi je signalizirao sa su spremni da nam pozajme Marka na još jednu sezonu. Sada žele da se tamo vrati i prođe sa njima kompletne pripreme. Trenutno ne mogu da kažem šta će se dogoditi. Znam samo da će Marko biti igrač o kojem ćemo mi u Herti uvek razmišljati“, rekao je za „Kiker“ sportski direktor Herte Mihael Prec.

U svakom slučaju, klub sa „Olimpijskog stadiona“ mora da bude na oprezu i bude spreman da pronađe zamenu u slučaju da Klop ipak ostavi Grujića na „Enfildu“.

Nije tajna da su za srpskog veznjaka zainteresovani i drugi klubovi, pre svih Borusija Menhengladbah, koja bi posle pozajmice od godinu dana imala prava otkupa ugovora za 18 miliona evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar