vazura
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Navijači Partizana kažu da neće da trpe ono što se dešava njihovom klubu i zovu na novi protest.

„Grobari“ su se oglasili saopštenjem povodom dešavanja u Humskoj i činjenice da Partizan ne igra ubedljivo i konkurentno za bilo kakvu ozbiljniju priču o tituli.

PROČITAJTE JOŠ:

Crvena zvezda je uspela da poveća prednost u odnosu na jesenji deo sezone za bod, a Partizan je pretrpeo jedan od najtežih poraza koji se pamte godinama unazad.

Mladost GAT ga je potukla sa 4:0 u Beogradu, što je za navijačku grupu bilo jedna od kapi koja je prelila čašu kada je reč o upravi predsednika Partizana Milorada Vučelića i njegovog generalnog direktora Miloša Vazure.

„Naš fudbalski klub je doveden u stanje koje više ne možemo i ne smemo da tolerišemo. Uprava FK Partizan na čelu sa Vučelićem i Vazurom gura Partizan u potpunu propast. Svojim neznanjem, nestručnošću i namernim urušavanjem najvećeg kluba na ovim prostorima oni su jedini krivci zašto je Partizan danas u najtežoj situaciji u svojoj istoriji“, poručili su navijači.

Traže i ostavke kompletnog rukovodstva „režima“ koji je u Partizanu na čelu od sredine prošle decenije.

„Jug u ime svih Grobara i navijača Partizana zahteva momentalnu ostavku kompletnog rukovodstva FK Partizan. Pozivamo sve navijače Partizana da u četvrtak 23. februara u 17 h dođu na plato ispred južne tribine Partizanovog stadiona odakle ćemo krenuti u protest do upravne zgrade na severnoj tribini. To će biti svojevrstan početak borbe protiv uništenja Partizana“, dodaju navijači.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Oni sa južne tribine zovu sve one koji su razočarani trenutnim stanjem u klubu koji od 2017. nije bio prvak Srbije.

„Apel upućujemo svim navijačima Partizana, svim onim ‘grobarima’ koji su razočarani stanjem u fudbalskom klubu, pogotovo onima koji su mislili i planirali da idu samo na košarku tog dana. Dođite i na fudbal. Pomozite svojim prisustvom da oteramo uništitelje Partizana iz svetinje. Ovo je interes svakog navijača Partizana, bez obzira na godine – od 7 do 77. Vreme je da naš Partizan oslobodimo zajedno. Ustanite ‘grobari’! Za Partizan sve, od Partizana ništa“, napisali su „Grobari“.

BONUS VIDEO: Kad vam protivnik grubim startom pocepa i čarapu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar