Foto: REUTERS / Amr Abdallah Dalsh

U samoizolaciji svako koristi vreme kako smatra da je najbolje. Neki čitaju knjige, drugi gledaju televiziju, filmove, serije, u ekrane raznih elektronskih uređaja…

Ne mali broj održava i fizičku aktivnost, kao što je i izvesni Frank Komba. Fudbalski sudija iz Tanzanije nije dozvolio da ga prekid nacionalnog šampionata odvoji od posla, ili hobija.

Na snimku objavljenom na Instargram nalogu Fudbalskog saveza Tanzanije, Komba je briljantno odradio gotovo ceo “meč” u svojoj dnevnoj sobi, kao da su iza njegovih leđa bile krcate tribine, a ispred navijači dva najveća rivala, Simbe i Jange.

Trčao je Komba uz zamišljenu aut liniju, mahao zastavicom, upozoravao zamišljenog glavnog sudiju o nepropisnoj igri… I to sve u kompletnoj sudijskoj opremi. Jedino su mu, bar što na snimku može da se vidi, nedostajale štucne i kopačke. Ali na tom “propustu” teško ko može da mu zameri.

Rezultat meča? On je bio u drugom planu. Važni su volja, pozitivne vibracije i savet da je ostanak kod kuće velika šansa za pobedu u borbi sa ogromnim rivalom – koronavirusom…

Foto: Instagram / Tanfootball

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram