Foto: Vanja Keser/ STARSPORT)

Selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić rekao je da njegova ekipa posle velikog uspeha i plasmana na Svetsko prvenstvo, želi da ponovi uspeh u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

„Nastavljamo tamo gde smo stali posle velikog uspeha i plasmana na Svetsko prvenstvo, sada želimo dobre rezultate i novi uspeh, odnosno plasman među najbolje kontinentalne reprezentacije i odlazak na Evropsko prvenstvo“, rekao je Ivančić.

PROČITAJTE JOŠ

Futsaleri Srbije na početku kvalifikacija igraju u četvrtak od 18 časova u Temišvaru protiv Rumunije, a 3. februara u Novom Sadu protiv Bosne i Hercegovine.

U grupi je još i Severna Makedonija.

„U dva meča sa Finskom, u baražu za Svetsko prvenstvo, ova selekcija je pokazala da može mnogo, a sada želimo i dobar start za putu za finalni turnir još jednog tako jakog takmičenja. Atmosfera je odlična, momci dobro raspoloženi, veoma posvećeni radu i pripremi za ono što nas očekuje“, naveo je srpski selektor.

U kvalifikacijama će se igrati šest kola, prvoplasirane ekipe će se direktno plasirati na Evropsko prvenstvo u Holandiji, kao i šest najboljih drugoplasiranih ekipa iz osam grupa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar