Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Hrvatski sudija Igor Pajač je u zapisniku posle utakmice između Osijeka i Rijeke naveo da je dobio uvrede od pomoćnog trenera Osijeka, a delegat je zabeležio da su se fudbaleri potukli na parkingu.

Policija je morala da interveniše posle utakmice, a u zapisniku je navedeno da je došlo do sukoba između fudbalera.

„Delegatu utakmice je prijavljeno da je na parkingu ispred svlačionica igrač Osijeka Eros Grezda šakom u glavu udario igrača Rijeke Mirka Antonija Čolaka, zbog čega je intervenisala policija“, navedeno je u izveštaju delegata Ivana Smokrovića.

Zagrebački index.hr je objavio izveštaj o utakmici polufinala Kupa Hrvatske u kojoj je Rijeka slavila rezultatom 3:2.

PROČITAJTE JOŠ

Osiječani su vodili sa 2:0, ali je došlo do preokreta, uz crveni karton i penal.

Pajač je naveo da je u 66. minutu opomenuo „predstavnika Osijeka Karla Primorca zbog prigovora na donete odluke“.

„Istog predstavnika sam u 73. minutu drugi put opomenuo i isključio zbog ponovljenih prigovora na moje odluke i napuštanja tehničkog prostora. Isti predstavnik se po završetku utakmice spustio na teren i prilikom napuštanja me je vređao rečima „smeće jedno, kako te nije sram, pi*ka ti materina, uništio si utakmicu“, naveo je Pajač.

Pajač je podelio fudbalerima devet žutih i dva crvena kartona, a dosudio je i penal za Rijeku pri rezultatu 2:1 za Osijek.

Primorac je istakao da nije istina da je opsovao majku sudiji.

„Ne znam zašto me je prijavio, nisam ni razgovarao sa njim, niti sam mu se obratio. Četvrtom sudiji sam rekao da mi oprosti ako sam ga uvredio i to dva puta. Dodao sam da nije dobar čovek i otišao sam“, istakao je Primorac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar