Foto: EPA-EFE/Paul Currie

Na suđenju isplivali novi detalji jezive prošlosti fudbalske zvezde.

Sud u Česteru nastavio je sa saslušanjem žrtava u slučaju protiv nekadašnje zvezde francuskog fudbala i Mančester sitija Bendžamina Mendija, koga optužuju za silovanje i zlostavljanje .

PROČITAJTE JOŠ

On je optužen za četiri silovanja, jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili između 2018. i 2021. godine.

Prva od njegovih žrtava je opisala detalje njihovog upoznavanja i horora koji je usledio. Mendi je u oktobru 2018. prišao devojci tokom noćnog izlaska sa prilično bizarnim komentarom.

„Kada on ne bude gledao, oteću te – mislila sam da se šali“, rekla je devojka.

To što je mislila da je šala je i bio razlog da prihvati poziv i sa svojom prijateljicom ode u njegovu vilu i provede. Mendi je u kući imao takozvane „sobe panike“ sa spravama za mučenje, a sve je krenulo narednog jutra.

Mendi je ušao u kupatilo dok se ona tuširala i tako narušio njen privatni prostor protiv njene volje.

„Osetila sam njegovu prisutnost. Ne znam kako, ali osetila. Bila sam u šoku. Samo sam htela da uhvatim peškir. Pokušala sam da ga odgurnem, ali on je nastavio da me gura. Skinuo je bokserice i držao penis blizu mene. Stalno je govorio ‘Ne brini’. Govorio mi je stvari poput ‘bojiš li se? Ne mora da te bude strah. Spavao sam sa 10.000 žena‘“, rekla je tužiteljka, koja je potom sudu objasnila kako ju je Mendi gurnuo na krevet i pokušao da je stavi u krilo dok je ona pokušavala da se ogrne peškirom, govoreći mu ‘stani‘ i ‘ne‘.

Žena je policiji objasnila da se ne seća kako se incident završio, ali da je skupila svoju odeću, obukla se i izašla iz kuće kako bi pozvala taksi.

Mendiju zbog svih optužbi preti osam godina zatvora.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar