Foto: EPA / Michael Regan / POOL

Pojavio se i snimak.

Ozbiljan skandal potresa Englesku. Jedan fudbaler, koji nastupa u engleskoj Premijer ligi, organizovao je tajnu žurku gde su orgije bile u prvom planu.

Pročitajte još

Tamo su bile prisutne i manekenke koje su morale da potpišu „sporazum o ćutanju“, prenosi „San“.

Ova žurka održala se u maju prošle godine, kada je jedan od fudbalera slavio rođendan, a sada je procurio i jedan video, do kojeg je došao „San“, a gde se upravo radi o domaćinu koji je dočekao svoje goste i pričao im je gde da se sastanu i kako da prođu obezbeđenje koje se nalazilo u hotelu.

„Odavde možemo doći i tu parktirati, tu će nas vozač ostaviti. Ovamo će biti obezbeđenje. Ovo je ulaz za devojke. Obezbeđenje će vas primiti ovde, a svi ćete potpisati sporazum o ćutanju, dok ćete ostaviti telefone i svi ćemo preći na zabavu u sobe“, rekao je domaćin žurke koji još nije identifikovan.

Na ovoj žurci pretežno su bile manekenke koje su bile raspoređene u apartmane koji koštaju i po nekoliko hiljada funti za noć

„Bilo je divlje, toliko puno devojaka je dolazilo i odlazilo, da smo morali da sačekamo u garaži dok ne napuste sobu“, istakla je jedna od devojaka koje su se našle na ovoj žurci.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar