Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Španski El Mundo Deportivo otkrio je da je Lionel Mesi u Barseloni zaradio 555.237.619 evra od 2017. godine, što je izazvalo žestoku reakciju kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Naslovnica “El Munda” donosi priču o finansijskim detaljima vrtoglavog ugovora koji je Barselona svojevremeno potpisala sa Argentincem.

Bio je to “faraonski” ugovor sa spomenutom cifrom od preko 555.000.000 miliona, a potpisan je u novembru 2017. godine.

Bonusi su vrtoglavi, a Mesi i advokati su najavili tužbu zbog poverljivih informacija koje su dospele u javnost.

Tim povodom, oglasio se i klub zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

„S obzirom na informacije objavljene danas u novinama El Mundo, u vezi sa profesionalnim ugovorom potpisanim između Barselone i igrača Lionela Mesija, klub žali zbog toga jer je reč o privatnom dokumentu koji se rukovodi principom poverljivosti između dve strane.

Barselona kategorički negira bilo kakvu odgovornost za objavljivanje ovog dokumenta i preduzeće odgovarajuće pravne mere protiv lista El Mundo, za bilo kakvu štetu koja može nastati kao rezultat objavljivanja ovog teksta.

Barselona izražava apsolutnu podršku Lionelu Mesiju, posebno u pokušaju da se diskredituje njegov imidž i naruši odnos prema njemu, kao čoveku koji je radio da bi postao najbolji igrač na svetu i u istoriji fudbala“, zaključuje Barselona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar