Kilijan Mbape
Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Izgleda da je sada stvarno kraj.

Kilijan Mbape će konačno potpisati za Real Madrid narednog leta i time okončatri jednu od najvećih fudbalskih sapunica u istoriji. To je informacija koju je otkrio ugledni francuski „Footmecato„.

„Neizvesnost se bliži kraju. Prema našim informacijama, Kilijan Mbape je proteklih dana postigao dogovor sa Real Madridom. Sapunica će moći da se završi“, stoji u tekstu pomenutog portala.

Pomenuti portal podseća i na istoriju ovog odnosa francuskog asa sa Real Madridom.

„Nije prošlo godinu dana od avgusta 2017, kada je potpisao za Pari Sen Žermen, a da se već nije razgovaralo o budućnosti Kilijana Mbapea. Usledila je veličanstvena ponuda Real Madrida 2019. godine, stalno su trajale glasine i vrhunac je viđen pre dve godine, pre produžetka u poslednjem trenutku za PSŽ, to je zapanjilo celu planetu“, navodi ovaj sajt.

Samo je Dejli Mejl preneo ovu vest, dok Marka i Ekip ćute.

„Veoma sam motivisan za ovu godinu, veoma je važno. Imamo titule i uzeli smo jedan pehar. Nisam doneo odluku, nisam napravio izbor. Ali sporazumom koji sam letos sklopio sa predsednikom, bez obzira na moju odluku, uspeli smo da zaštitimo sve strane i sačuvamo spokoj kluba za izazove koji dolaze, što je i dalje najvažnije“, citira se izjava Mbapea.

Footmercato navodi da Kilijan Mbape „želi da kontroliše situaciju“, to je izvesno, ali tvrdi da da je napredak ka Realu napravljen.

„Prema našim informacijama, Kilijan Mbape je pre nekoliko dana postigao dogovor sa Real Madridom. Francuski internacionalac je ovoga puta pristao, nakon višegodišnje igre koja je na kraju iznervirala i špansku štampu.“

BONUS VIDEO Luis Dijaz – Pod prečku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare