Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Kaže da posle svega toga ništa više nije bilo isto.

Slavni bivši reprezentativac Italije Frančesko Toti otkrio je neke od srceparajućih detalje iz svog privatnog života.

Svetski šampion sa Italijom, koji je čitavu karijeru proveo u Romi, bio je u braku 17 godina sa Ilari Blazi. Otkro je kako je došlo do razvoda i koji su bili razlozi za to.

Pročitajte još

„Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Proverio sam njen mobilni telefon, što inače nisam radio do tad, i pronašao poruke. Nisam mogao više da spavam, ništa nije bilo isto“, ispovedio se Italijan.

Sa bivšom suprugom ima troje dece, Kristijana, Izabel i Šanel. Blazi je u međuvremenu počela da se zabavlja sa nemačkim preduzetnikom Bastijanom Milerom.

„Moje supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije je bilo. Do mene su dolazile glasine ‘Čuj, Ilari ima drugog’. U stvarnosti je bilo više nego jednog. Nikad to nismo jedno drugom uradili za 20 godina, a onda su počela da mi stižu upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen mobilni i video poruku posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je ‘Vidimo se u hotel’“, pojasnio je Toti.

Foto: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Nakon toga je uplovio u ljubavnu vezu sa Naomi Boki, a pojasnio je da bivšu ženu nikada nije prevario.

„Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću da vam dokažem. Činjenica je da sam upao u depresiju… Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Naomi.“

Toti je jedan od najvećih fudbalera svih vremena u Italiji. Sa „azurima“ je postao prvak sveta 2006. godine, a celu karijeru od 1993. do 2017. godine je proveo u Romi sa kojom je bio i prvak Serije A.

BONUS VIDEO VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare