Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior pohvalio se novim detaljem na svom telu.

Vinisijus je uradio tetovažu preko celih leđa i na njima su iscrtani neki od najboljih momenata iz života velikih sportskih legendi.

PROČITAJTE JOŠ:

Brazilac je poznat kao veliki ljubitelj košarke, pa su se na leđima našli i likovi Kobija Brajanta i Majkla Džordana i baš u vezi sa ovim drugim je bilo kritika.

Mnogi su ismejali činjenicu da je Džordan oslikan u dresu Čikago Bulsa kako šutira levom rukom, što Džordan tokom bogate karijere ovenčane sa šest titula NBA šampiona, nije radio.

Tačnije, jeste protiv Atlanta Hoksa i Dikembea Mutomba kad je pucao slobodna bacanja tom rukom, ali mu je dominantna bila desna.

Ovaj detalj je privukao mnogo pažnje i deli se društvenim mrežama, dok su uz Džordana i Kobija oslikani i Muhamed Ali i Pele.

Mnogi su greškom potrčali da ismeju gest igrača Reala koji je uz slike ostavio poruku „Mentalitet“, a Džordan je šutem levom rukom pokazao deo tog svog ubilačkog instinkta.

Vini je prethodnih dana bio u Americi gde je gledao nekoliko NBA utakmica i jedno vreme proveo i sa Lebronom Džejmsom za kog se nije našlo mesta na njegovim leđima.

BONUS VIDEO: Navijači okružili autobus sa fudbalerima Aston Ville

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar