Luka i Sofija, Foto: Printscreen Instagram

Srpskom fudbaleru dobro ide na privatnom planu i kada ne briljira na terenu.

A već tri nedelje to radi kad god dobije šansu i od četiri utakmice koje je igrao u decembru, na tri je tresao mrežu protivnika.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslednji put je to uradio u petak uveče protiv Salernitane kada je pogodio u 90. minutu na asistenciju Olivijea Žirua za 2:2, samo 20 minuta pošto je ušao kao rezerva umesto Ismaela Benasera.

Njegova partnerka Sofija Milošević je nakon toga, za Lukin 26. rođendan 23. decembra, iskazala koliko joj on znači i podelila privatne fotografije sa njim i decom uz emotivnu poruku.

„Toliko sam zahvalna svakog dana što mi je Bog poslao tako posebnu osobu. Ljudi celog života traže svoju drugu polovinu, a ja sam te našla tako rano. Poseban si na mnogo načina i srećna sam što ću provesti ostatak života s tobom. Hvala ti što si bezrezervno jedinstven, hvala što nas čuvaš i najvažnije što nas činiš srećnima. Srećan rođendan, ljubavi. Volimo te mnogo i toliko se ponosimo tobom. Sofija, Aleksej i Teodor“, napisala je Sofija.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели SOFIA MILO (@sofijamilo)

Srpski reprezentativac je ubrzo odgovorio svojoj izabranici sa kojom ima dvoje dece.

„Hvala ti, ljubavi, osećam se toliko srećno što vas imam u svom životu i uvek ću tu biti za vas“, napisao je Jović.

On je ove sezone prešao u Milan iz Fjorentine i u početku se nije najbolje snašao u timu iz „grada mode“, ali mu je decembar bio veoma dobar.

BONUS VIDEO: Gol Brozovića protiv Etifaka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar