Dušan i Nikolas Mihajlović, Dragiša Binić, Svetozar Mijailović Crvena Zvezda - Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija i Crvena zvezda na prvom mestu

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Litvaniju sa 2:0 na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a tom meču na stadionu „Rajko Mitić“ prisustvovao je i Dušan Mihajlović, sin legendarnog Siniše.

Bila je to prva utakmica Srbije od smrti proslavljenog Sinie, pa je pre početka meča minutom ćutanja odata počast Mihajloviću.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegov sin Dušan je prisustvovao svemu tome, a iz Srbije je poneo lepe uspomene, koje mu sigurno znače u ovom teškom periodu života.

Ceo stadion je aplaudirao Mihinoj slici koja se nalazila na semaforu i video bimu. Aplaudirali su i reprezentativci Srbije i Litvanije, kao i 20.000 navijača.

Zato je Dušan Mihajlović punog srca napustio Srbiju i sa aerodroma se vratio u Italiji, a posebnu ažnju privukla su dva detalja na njegovom rancu. Na njemu su bili upečatljivi grbovi naše države i Crvene zvezde.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. u 54. godini posle duge borbe sa leukemijom. On je sahranjen tri dana kasnije u Rimu.

Siniša je iza sebe ostavio suprugu Arijanu i šestoro dece.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde skandiraju Siniši Mihajloviću u Bolonji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar