Foto: Carabelli/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Gotovo da ne prođe dan da ga se neko od ljudi iz porodice priseti.

Veliki je gubitak pretrpeo srpski fudbal 16. decembra kada je posle troipogodišnje borbe s leukemijom preminuo Siniša Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:

Arijana supruga bivšeg srpskog fudbalera i trenera ostavila mu je poruku otkrivši koliko se Miha mučio, od sredine 2019. do kraja 2022. godine, ali i koliko se borio zbog nje i porodice.

„Koliko si se borio da živiš moju ljubav… Nikada neću zaboraviti tvoju patnju i tvoju ogromnu želju da se boriš da pobediš bolest. Ne mogu da zaboravim šta sam videla u tvojim očima i emocije koje sam doživela. Uvek ćeš biti u mom srcu“, napisala je Arijana.

Među mnogim odgovorima našao se i jedan posebno bolan i emotivan i napisao ga je Dražen Mihajlović, Sinišin brat.

„Nikada neću zaboraviti taj poslednji bratski zagrljaj, taj bliski, poslednji susret očiju kada izlazim iz bolničke sobe. Moj povratak kući sa svešću da bi to mogao biti poslednji put da ga dodirnem, osetim… To je bilo prvi put da nisam želeo da idem kući. To je najduže putovanje koje sam prešao za sve ove godine“, napisao je Dražen.

Mihajlovićeva smrt je potresla ceo fudbalski svet krajem prošle godine, a nekadašnji veliki fudbalski as sahranjen je u Rimu. U februaru ove godine bi napunio 54 godine.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

BONUS VIDEO: Dejan Stanković kod kovčega Siniše Mihajlovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar