Foto: Carabelli/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Viktorija Mihajlović, ćerka Siniše Mihajlovića podelila je potresnu fotografiju poslednjeg susreta sa svojim ocem.

Miha je preminuo u petak u bolnici u Rimu, posle duge bolesti i borbe sa leukemijom, a njegova porodica i čitav fudbalski svet sada tuguju.

PROČITAJTE JOŠ:

Tuguju i njegova deca, supruga Arijana, a Viktorija je pokazala bolan momenat kada je Sinišu držala za ruku u trenutku kada je on već bio jako loše.

„Sišla sam dole i pružila ti svoju ruku, bar milion koraka, a sada nisi ovde, praznina je na svakom koraku. Čak i ovako naše putovanje je bilo kratko. Moje i dalje traje i više ne verujem u slučajnosti, suzdržanost, zamke, i da je realnost ono što vidimo“, rekla je između ostalog Mihina ćerka.

„Prešla sam milion stepenika da bih ti pružila ruku, ne zbog toga što u četiri oka možeš da vidiš više“, dodala je ona i poručila da voli oca svim srcem i kako kaže „čistu, retku dušu, ponos svog života i svog heroja, veliku ljubav“.

Mihajlović je imao 53 godine, a leukemija mu je prvi put otkrivena 2019. godine. Od tada je prošao više perioda terapija, borio se sa njom i pobeđivao je, ali se i vraćala.

Proletos je objavljeno da se opet vratila, Miha je mesec dana bio u bolnici u Rimu, a poslednji put u javnosti se pojavio početkom decembra kod svog prijatelja Zdenjeka Zemana na promociji knjige i tada je bio nasmejan, što tek delom govori u prilog onome što je napisala njegova naslednica.

BONUS VIDEO: Siniša Mihajlović (1969 – 2022)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare