Foto: Nova.rs

Privukli su pažnju prvotimci Baraka Bahara na Zlatiboru gde im je bio jedan od prvih radnih dana pred novu sezonu.

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening na terenu na planini i počeli su pripreme za Superligu i Ligu šampiona.

Bahar je dirigovao treningom izvan terena, pričajući sa svojim saradnicima, dok su igrači crveno-belih radili zagrevanje oko pola sata.

PROČITAJTE JOŠ

Sa strane puta je teren hotelskog kompleksa bio pokriven zelenom mrežom, ali se grupa dece okupila i pomno pratila šta radi većina od 28 fudbalera u crveno-belim dresovima koliko je pozvao Bahar.

Deo njih se savijao i ispod mreže da vidi šta rade crveno-beli, a neki su i skandirali: „Vujadin Savić“, koji je sa strane vežbao sa Omrijem Glazerom i ostalim golmanima Zvezde.

Glazer je „po kazni“ radio sklekove posle igranja loptom u krugu, Gaj Vizinger, glavni trener golmana sugerisao mu je šta da radi i kako da se kreće, te gde da traži uglove dodavanja.

Uz teren se našao i Dušan Savić, čuveni as Zvezde koji je pričao sa Mitrom Mrkelom, sportskim direktorom kluba, dok je Uroš Spajić trenirao u nešto drugačijem intenzitetu od ostalih saigrača.

Za razliku od njega, Marko Stamenić je bio u grupi sa ostalim fudbalerima mada nije još uvek zvanično predstavljen i tek treba da bude u petak, dok se od mlade „sedmice“ Jovana Šljivića očekuje mnogo toga.

Deo igrača treba da stigne za vikend i narednih dana, pa se tek očekuje da dođu Strahinja Eraković, Kings Kangva, Osman Bukari, Piter Olajinka, Žan Filip Kraso, Irakli Azarov i Andrija Radulović.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar