Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Otkriveno i kog igrača najviše voli

Američka rijaliti zvezda i milijarderka Kim Kardašijan u četvrtak je na stadionu u Londonu pratila utakmicu Arsenala i Sportinga iz Lisabona u okviru Lige Evrope, a tom prilikom je podelila fotke na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Kim je bila u društvu sina Seinta, koji je poveo i drugare i svi su bili u Arsenalovim dresovima.

Na njihovu žalost, Arsenal je ispao nakon penala, a omiljeni igrač Seinta je Bukajo Saka, sa kojim je pričao preko video poziva nakon meča.

Taj razgovor je Kim okačila na društvene mreže uz oduševljenje, a Saka je pokušao da uteši mališanse zbog propuptene šanse da sa Arsenalom prođe u četvrtfinale Lige Evrope.

I tokom meča snimljene su neke reakcije Kim i njenog sina, koji su bili posebno srećni jer je Saka pogodio penal kada je trebalo. Međutim, tragičar je bio Gabrijel Maartineli, koji je jedini bio neprecizan za Arsenal u penl seriji.

Saka nije uspeo posle meča da se vidi sa fanovima, ali je tokom razgovora bio siguran da će osvojiti Premijer ligu sa „tobdžijama“ i da će članovi porodice Kardašijan opet doći da ga gledaju.

Kako pišu strani mediji, Kim nije jedina slavna osoba koja je verna navijačica Arsenala. Uz nju su tu još i Džej Zi, Džejmi Foks, Met Dejmon, te Endru Garfild…

BONUS VIDEO Ronaldu vikali „Mesi, Mesi“, on šutnuo flašu i umalo ponovo bacio traku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar