Foto: Screenshot Instagram alvi_lalli

Fudbaleru sigurno nije bilo prijatno nakon svega što se desilo, pa je morao da se pravda

Slovenački reprezentativac Benjamin Verbič našao se u središtu skandala, jer su objavljenje njegove privatne fotografije i video snimci.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, na fotografijama se fudbaler provodi u društvu nepoznatih devojaka, a kako je navela njegova supruga Alvina, sve se to dešavalo između dve utakmice Slovenije u Ligi nacija.

Alvina je sve fotografije i snimke pustila u javnost, a njene reči prenosi ruski portal „Sport Express“:

„Sr*nje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna, ali samo ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup“, napisala je Alvina, inače poznata kao model na društvenim mrežama.

Nakon svega oglasio se i Verbič koji je demantovao da je pauzu između dve utakmice koristio za ovakav vid zabave.

„Slike i video snimke objavila je moja bivša partnerka, majka mojeg deteta. Objavljeni materijal je jako star. Sve što je napisala je čista laž“, poručio je Verbič.

Foto: Screenshot Instagram

Slovenac je trenutno član Panatinaikosa, a pre toga je igrao za Legiju i Dinamo Kijev. Za reprezentaciju je odigrao oba susreta u proteklom prozoru u Ligi nacija, a ukupno je do sada sakupio 45 utakmica i postigao pet golova.

Verbič i Alvina su očigledno ostali u lošim odnosima nakon raskida, a sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama su obrisali.

EPA-EFE/Claudio Bresciani

BONUS VIDEO Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare