Foto: Printscreen Instagram / Ivana Knoll

Oni koji su ispratili Svetsko prvenstvo u Rusiji verovatno već dobro znaju ko je Ivana Knol.

Ni sama verovatno nije mogla da sanja da će dugom crnom kosom, izvanrednom figurom i provokativnim izgledom privući toliko pažnje.

PROČITAJTE JOŠ:

Proglašena je najseksipilnijom navijačicom Hrvatske, a imala je šta i da gleda u Rusiji, budući da su Hrvati stigli do finala Mundijala.

Ivana je sve to vreme sa tribina bodrila svoju reprezentaciju, što je radila i lani na Evropskom prvenstvu.

Ipak, sada u podkastu 24 sata kaže da od Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) nikada nije dobila ni ulaznicu.

„Pokrenula sam liniju kupaćih kostima na crveno-bele kockice, poznatiju pod nazivom CROkini, a moj brend posluje uspešno već tri godine. Od HNS-a nikad nisam dobila nikakvu podršku, čak ni ulaznicu, a tamo (u Americi) su me pozvali na Super Boul, koji je njihov najveći događaj“, kaže Ivana.

Upravo Mundijal u Rusiji je za nju bio prekretnica jer joj je drastično skočila popularnost na društvenim mrežama i došla je do više od pola miliona pratilaca.

„Hrvatska Larisa Rikelme“ je danas poslovna žena koja zarađuje dobro od linije kostima, koje često sama promoviše kao model. Posebno preko društvenih mreža koje gleda kao posao.

„Kod nas još sve to zaostaje. Prvo, ljudi neće niti priznati to kao posao jer misle da je to samo naslikavanje, izvor novca u nemoralu. To je daleko od istine, ja sam otvorila obrt zbog toga, moji glavni prihodi, uz moj modni brend, upravo su moje društvene mreže. Imam puno saradnji, s nekim brendovima imam i višegodišnje ugovore. Za sve to je trebalo jako mnogo odricanja, truda i ulaganja tokom godina“, rekla je navijačica.

„Problem je što smo mi konzervativna zemlja, u kojoj je i dan-danas neprihvaćeno slikati se u donjem vešu i kupaćim kostitima, a kako biste kupili to da ne vidite na telu“, dodala je Ivana Knol.

BONUS VIDEO – Skandal: Tadića pogodili časom piva u glavu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar