Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović novi je kapiten Crvene zvezde u prvoj utakmici pred novu sezonu.

Zvezda se u ponedeljak sastala sa selekcijom Užica na stadionu „Radomir Antić“ u Užicu, pošto prethodnih dana pod trenerskom palicom Baraka Bahara trenira na obližnjem Zlatiboru.

PROČITAJTE JOŠ:

Dragović je u tom meču poneo od starta kapitensku traku, iako je tokom prošle sezone u više navrata bilo nagoveštaja da će on otići iz Ljutice Bogdana.

I sam je izrazio želju da ode u nekoliko situacija, spominjala se Italija i saradnja sa Dejanom Stankovićem, ali je Dragović ostao.

„Zajednički stav svih u klubu, zajedno sa trenerom, je da je Dragović neophodan, lider i da treba da ostane. Kapiten? Videćemo, treba da obavimo razgovore sa igračima i relevantnim faktorima“, rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde na okupljanju ekipe pre nedelju dana.

Foto: Printscreen Youtube / Zvezda TV

Ti pregovori su se po svoj prilici ispostavili plodonosnim, pa će Dragović bar u prvom meču, a verovatno i kasnije, nositi traku oko ruke, nasleđenu od Milana Borjana.

Borjan je po odlasku u Slovan iz Bratislave na pozajmicu svoje mesto na golu ustupio Omriju Glazeru, a traku sada Dragoviću.

Zvezda posle meča sa selekcijom Užica igra u četvrtak protiv Borca iz Banjaluke, a onda odlazi u Rusiju gde nastavlja svoje mečeve pred novu sezonu.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar