Eva Karneiro, Žoze Murinjo
Eva Karneiro, Žoze Murinjo; Foto: BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Eva Karneiro, verovatno najpoznatija doktorka u istoriji fudbala, i dalje je omiljena među navijačima Čelsija, iako je napustila klub pre nekoliko godina.

Ova doktorka je Čelsi napustila nakon svađe sa trenerom Žozeom Murinjom na jednoj utakmici.

Incident sa lekarkom je završio na sudu. Ona je podnela zahtev za otkaz, stvar je na kraju rešena van suda i Karneiro je retko govorila o tome.

PROČITAJTE JOŠ:

Murinjo je javno kritikovao Karneiro na početku sezone 2015/2016, zbog načina na koji je ukazivala pomoć Edenu Azaru. Belgijanac, tadašnji fudbaler Čelsija, povredio se u sudijskoj nadoknadi protiv Svonsija (2:2). Eva je utrčala da ukaže pomoć fudbaleru i to je značilo da će Azar morati da napusti teren i da će morati da čeka da ga sudija opet pozove. Murinjo je zbog toga pobesneo.

„Nisam bio zadovoljan svojim medicinskim osobljem jer čak i ako ste lekar ili predstavnik na klupi, morate da razumete igru“, rekao je Portugalac nakon te utakmice.

Iako taj slučaj nikada neće biti zaboravljen, navijači i dalje obožavaju čuvenu doktorku, pa je preko društvenih mreža mole da se vrati u klub.

„Plavci“ ove sezone imaju velikih problema sa povređenim igračima, a mnogi navijači vide spas u Evi.

Ipak, Karneiro je na jednu objavu navijača reagovala sa tri tačke uz poruku „izvini“ i dva srca, što sugeriše na to da ne namerava da se vrati.

Danas Eva radi u svojoj, privatnoj klinici u Londonu, a takođe je i jedan od vlasnika Fudbalskog kluba Leves (Lewes), zajedno sa Endijem Marijem i njegovom majkom Džudi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar