Nejmar Neymar
Nejmar Foto: Cordon Press / ddp USA / Profimedia

Nije mu ovo trebalo...

Brazilski fudbaler Nejmar u poslednjih nekoliko meseci više privlači pažnju nefudbalskim potezima van terena nego onim što je deo njegovog posla.

Imao je Nejmar probleme sa igranjem pokera, a pošto je bio povređen poslednju utakmicu za PSŽ odigrao je još 19. februara u Ligi 1.

PROČITAJTE JOŠ:

Već nakon kraja sezone počelo je da se priča o Nejmarovom transferu, čak i o povratku u Barselonu, ali očigledno da Brazilac još uvek ne razmišlja o svojoj fudbalskoj sudbini.

Naime, Nejmar se odmara u Brazilu, gde je odlučio da napravi veptačko jezero u bašti svoje kuće na plaži u Rio de Žaneiru.

Međutim, brazilskim vlastima to nije prošlo ispod radara, pa su kaznile fudbalsku zvezdu sa 3,3 miliona dolara. Zašto? Zato što je bez dozvole izgradio veštačko jezero.

Nejmarovu rezidenciju posetile su ekološke vlasti, koje su otkrile nekoliko nepravilnosti i zabranile stvaranje jezera.

Ipak, Nejmaru nije palo na pamet da posluša ekološke savete, pa je održao žurku na jezeru i slike su brzo krenule da se šire internetom.

Prema pojedinim informacijama, Nejmar je unajmio posebnu firmu za igradnju jezera, a posao je trajao 10 dana i koštao je oko 25.000 dolara. Kompanija je čak objavila i saopštenje u kojem se navodi da će raditi sa vladom na dobijanju odgovarajućih dozvola za projekat.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar