Foto: EPA-EFE/KIKO HUESCA

Predsednik Real Madrida Florentino Perez kritikovao je brojne nekadašnje fudabalere tog kluba, a tajno snimljeni razgovori dospeli su u javnost.

El Konfidensijal je prvo objavio snimke na kojima Perez blati Raula Gonzalesa i Ikera Kasiljasa, a sada i Kristijana Ronalda. Kada je reč o Kasiljasu, njega je Perez iza leđa prozivao 2006. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

„Već svi vide da imamo bolje golmane od Kasiljasa. Jadnik, nema pojma o tome. Bez brige, jako ga dobro poznajem. On je čovek bez… Daj, nizak je. Takođe, po njemu se tačno vidi kada je u dobrim odnosima s devojkom, a kada nije. Odsutan je. Kao mali dečak. Kao pas koji sedi u krilu, lutka“, rekao je Perez o Kasiljasu.

Zatim je, u trećem tekstu pogrdno opisivao i Ronalda i nekadašnjeg trenera Žozea Murinja. Taj razgovor je iz oktobra 2012.

„On je lud. Tip je idiot. Možda misliš da je on normalan, ali nije. Da jeste, ne bi radio sve što radi. Zašto misliš da stalno pravi gluposti“, rekao je Perez o Ronaldu.

Dodao je i da Ronaldu agent Žorž Mendeš nije šef, kao što nije ni Žozeu Murinju.

„Nema nikakav uticaj ni za intervjue, nema šanse. Oni su obojica razmaženi tipovi koji ne vide realnost. Da su pametniji, zarađivali bi mnogo više novca. Govorimo o mnogo novca kada je reč o pravima na lik i delo, ali imaju i tu stranu koja odbija ljude“, pričao je Perez.

BONUS VIDEO: Italija se radovala nasred Vemblija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar