Foto: Starsport

Fudbaler Flore iz Talina Markus Sepik oseća se bolje nego u četvrtak uveče, kada je na stadionu Partizana viđena prava drama.

Sepik se posle nešto više od sat vremena igre srušio na terenu stadion u Humskoj u meču drugog kola Lige konferencija između Flore i Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

Osetio je bol u grudima i nagon za povraćanjem i odmah je hitno prevezen u Urgentni centar u Beogradu, dok je ostalima na terenu ostalo samo da se pitaju u kakvom je stanju.

Zamenio ga je Henrik Purg, trener Flore je na konferenciji već izneo prve informacije i potvrdio da nije reč o srčanom udaru, te da je Sepik svestan.

Dan kasnije, iz Estonije stižu još bolje informacije, Markus se vraća u Talin gde će se priključiti timu, a Kejlin Raudsep, doktor FLore je potvrdio da nije loše kao što se mislilo.

„Sepik je na terenu pokazao simptome koji ukazuju na ozbiljan problem. Ispitivanja su odagnala te bojazni. Sada mu je potrebno nekoliko dana da se odmori i još jedno ispitivanje, a zatim može da nastavi sa normalnim aktivnostima. Vratio se u tim i može da ide kući“, rekao je doktor.

Iz kluba su se u međuvremenu oglasili i u petak potvrdili da je Markus sa ekipom u hotelu, a zahvalili su se i na porukama podrške.

Podsećamo, Flora je ovaj meč izgubila sa 2:0, a oba gola za Partizan postigao je Lazar Marković, u 20. i 42. minutu.

BONUS VIDEO: Navijanje Grobara tokom utakmice sa Florom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare