Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Trener fudbalskog kluba Barselona Ronald Kuman ocenio je da će dva meča u osmini finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena biti dve zanimljive i lepe utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ulazimo u meč sa velikim entuzijazmom. Od početka smo znali da će to biti teške utakmice, jer PSŽ ima jak tim. Barselona je napredovala poslednjih meseci, a PSŽ ima kvalitet. Biće to dve zanimljive i lepe utakmice“, rekao je Kuman.

Fudbaleri Barselone dočekuju sutra Pari Sen Žermen u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Govoreći o Đeraru Pikeu, koji se oporavlja od povrede, Kuman je naveo da je on dobro i da trenira sa ekipom četiri-pet dana.

„Verujem da bi mogao da igra, ali imam još jedan dan da odlučim da li će biti u sastavu“, rekao je holandski stručnjak.

Parižani u utorak neće moći da računaju na Nejmara i Anhela Di Mariju, koji su pretrpeli povrede prepona, odnosno mišića.

„Za svaki tim je važno da ima sve igrače na raspolaganju. Nama nedostaju Arauho, Serđi Roberto, Ansu Fati, Filipe Kutinjo. Morate živeti sa tim problemima i pripremati druge igrače. Svaki tim ima snagu i slabosti, nadam se da ćemo ih mi sutra iskoristiti“, rekao je Kuman.

Utakmica se igra u utorak od 21.00 sat.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar