Foto: EPA/PETER Powell

Bivši napadač Sanderlenda i reprezentacije Engleske, Kevin Filips, smatra da su mali izgledi da vezista Marko Grujuć ostane u Liverpulu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je pre dve godine potpisao novi ugovor sa Liverpulom po kojem bi tamo trebalo da ostane do leta 2023.

Međutim, zboj jake konkurencije, prosleđen je na pozajmicu ekipi Herte, za koju je prethodne i ove sezone igrao veoma dobro.

Ove sezone je na 22 utakmice postiga tri gola i čini se da su u stručnom štabu ekipe iz Berlina svi zadovoljni njegovim učinkom.

Kevin Filips ipak i dalje smatra da je konkurencija u Liverpulu prejaka za srpskog fudbalera i sugeriše da bi on mogao da ostane u Nemačkoj.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sa ovakvom postavom Liverpula i planovima koje imaju, mislim da je realnije da ostane u Nemačkoj ili ode negde drugo. Možda bi neko iz Premijer lige bio spreman da ga uzme, ali ovde na Enfildu mu baš nije išlo. Bilo bi lepo da se vrati i igra, ali ne vidim da će se to dogoditi“, izjavio je Filips.

On kaže da Herta ima ozbiljne šanse da ga trajno angažuje.

„Mislim da će oni pokušati da ostvare ceo transfer. Dečko je zadovoljan životom u Berlinu i mogao bi tamo i da ostane“, dodao je Filips.

Grujić je u eri Jirgena Klopa u dresu Liverpula zabeležio svega 14 nastupa, a treba reći da je imao jaku konkurenciju u Fabinju, Nabiju Keiti, Vajnaldumu, Aleksu Okslejd-Čemberlenu i Džejmsu Milneru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram