Filip Stojković/Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Bivši kapiten Crvene zvezde se neće obazirati na reči navijača austrijskog kluba.

Reprezentativac Crne Gore se na ružan način rastao sa Rapidom iz Beča i prešao je u LASK iz Linca.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši kapiten fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković rekao je za „Kiker“ da navijači Rapida iz Beča slobodno mogu da ga vređaju jer je na takvo stanje navikao u Beogradu. Bečlije su Stojkoviću uzele za zlo to što je prijavio povredu, a onda došao u Beograd i bio na meču finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana.

„Pre nego što sam otišao u Beograd razgovarao sam sa sportskim direktorom i doktorom. Bili su upoznati s tim da sam povređen. Obojica su bili za to da odem u Beograd kod fizioterapeuta kako bih pokušao da saniram povredu. Nisam došao u Beograd da gledam meč. To sam radio u slobodne vreme, jer imam privatan život. Kao i svi drugi igrači“, objasnio je Stojković.

Usledio je odlazak u LASK, što se navijačima tima iz Beča nije dopalo, pa su desnog beka vređali na društvenim mrežama i nazivali ga izdajnikom.

„Apsolutno nemam problem sa takvim stvarima. Ja sam bio kapiten Crvene zvezde i bio sam prvi na meti navijača Partizana. Uvek sam imao dobar odnos sa navijačima Rapida. Sada moraju da prihvate moju odluku. Razumem da su frustrirani, promene su deo posla, to je fudbal“, izjavio je Stojković.

Bivši igrač Crvene zvezde je ove sezone za Rapid odigrao 39 utakmica, a upisao se u strelce dva puta.

BONUS VIDEO Proslava titule i Delije na ulicama Beograda

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar