FOTO: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
FOTO: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Reprezentativac Srbije u fudbalu Filip Kostić je želeo da pređe u Lacio, a s obzirom na to da je postojala velika želja Rimljana, transfer je bio na ivici realizacije.

PROČITAJTE JOŠ

Činilo se da su ostali samo detalji, a onda je sve puklo i Kostić je ostao u Ajntrahtu.

Ono što je potpuno bizarno je da je iza zavese, Ajntraht izveo prevaru kako bi sprečio odlazak Srbina kojeg nije želeo da proda.

Četiri dana pre kraja prelaznog roka, Ajntraht je Rimljanima rekao da je cena Kostićevog transfera 10 miliona plus tri miliona u bonusima. Lacio je odlučio da pokuša da se cenka i poslao je putem imejla ponudu u visini od 10 miliona evra plus dva miliona na ime bonusa.

Međutim, ljudi iz Ajntrahta su namerno dali pogrešnu imejl adresu pregovaračima iz Rima, kako bi Kostiću rekli da ponuda Lacija nikada nije stigla na njihovu adresu.

Prevaru je otkrio Kostićev agent, Falji Ramadani koji je pokazao fudbaleru ponudu Lacija koja je stigla i na njegovu adresu

To je razbesnelo srpskog fudbalera, koji je odlučio da preskoči trening i da se ne pojavi na meču protiv Arminije Bilefeld

Ajntraht je to iskoristio kao razlog da odbije poslednju ponudu Rimljana i Kostićev transfer je propao.

Njemu ostaju još dve godine u klubu i na Ajntrahtu je sad da mu ili ponudi novi ugovor ili da se suoči sa njegovim odlaskom sledećeg leta.

Priču je doneo ugledni italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar