FOTO: EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Srpski fudbaler Filip Đuričić objasnio je zbog čega je kriv za komplikacije koje je u Sasuolu doživeo u poslednjih osam nedelja.

Đuričić je lani bio jedan od najubojitijih ofanzivaca iz Srbije, a kraj ove godine doneo mu je podužu pauzu od fudbala.

PROČITAJTE JOŠ:

Filip je doživeo manju rupturu mišića, hteo je da se vrati prevremeno i napravio je grešku. Sada je to obrazložio.

„Društvo, bio sam odsutan neko vreme, ali sam imao valjan razlog i osećam da dugujem objašnjenje. Prošlo je tačno dva meseca od moje povrede. Imam sreću da je mala povreda, tačnije, mala ruptura mišića. Zbog moje velike želje da se što pre vrataim, stvari su se samo zakomplikovale i proces oporavka je postao duži. Na sreću, sada sve dolazi na svoje mesto“, rekao je Đuričić na društvenim mrežama.

Strelac dva gola i momak koji je odigrao samo devet utakmice ove sezone, kaže da se nada povratku u januaru 2022. godine.

„Već dugo treniram, ali uskoro ću se pridružiti i ekipi i jedva čekam! Svi zajedno, klub i ja smo odlučili da ništa ne rizikujemo i da se vratimo na teren tek kada rizik bude najmanji. Nadam se i očekujem da će se to desiti u januaru. Znam samo da ću nastaviti da radim veoma naporno jer jedva čekam da se vratim u tim i igram utakmice, 2022. je naša godina, vidimo se uskoro“, rekao je Đuričić.

BONUS VIDEO: Tadić se krstio pre penala, proslavio ga vičući na srpskom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar