Foto: Promo

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje 14. juna, a dok se fudbaleri bore za titulu prvaka Evrope, i svi oni koji prate turnir moći će da se nadmeću - znanjem - i osvoje vredne nagrade.

Foto: Promo

Oseti pobedu.

Svakog dana počevši od danas ljubitelji fudbala imaće prilike da testiraju svoje znanje putem Evropskog fudbalskog kviza na Nova.rs.

Po jedno pitanje u vezi sa istorijom šampionata Evrope čekaće vas na našem sajtu u pre podnevnim časovima. Vaše je da odgovorite na njega prema pravilima, a najuspešnije očekuju sjajne i vredne nagrade.

PROČITAJTE JOŠ

To je razlog više da se družimo svakog dana tokom trajanja Evra u Nemačkoj, na kojem će fudbaleri Srbije igrati u C grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom.

A, koliko uopšte poznajete istoriju evropskog reprezentativnog fudbala? Ko je i kada postizao važne golove, dobijao crvene kartone, osvajao titule, rekordima pomerao granice ili bio akter nezaboravnih momenata?

Biće mnogo toga zanimljivog na Nova.rs, a Evropski fudbalski kviz samo je jedna od stvari koju vam pripremamo tokom ovih mesec i više dana druženja na našem portalu.

Pa, da krenemo…

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar