Filiip Kljajić Foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Izgrednik priveden pravdi.

Ministarstvo unitrašnjih poslova Novog Pazara privelo je osobu koja je izvršila napad na golmana ovog kluba, Filipa Kljajića, nakon poraza od Kolubare u okviru Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

Osumnjičeni za napad je Kljajića je, kako je saopštila policija, napao u jednom kafiću dok je kapiten razgovarao sa seketarom kluba i predstavnicima navijača.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su M. I. (2001) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se sumnjiči da je juče u jednom lokalu u Novom Pazaru uputio psovke i pretio tridesettrogodišnjem muškarcu, golmanu jednog fudbalskog kluba iz Novog Pazara.

Policija traga za još dva muškarca koji su bili u društvu sa M. I.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu“, navedeno je u saopštenju policije Novog Pazara.

BONUS VIDEO Rasim Ljajić: Morao sam da se distanciram i dignem ruke od pazarskog fudbala, to je zemljoradnička zadruga a ne fudbalski klub

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar