Kristijano Ronaldo
Foto: EPA/HUGO DELGADO

Kristijano Ronaldo će ipak nositi broj sedam u dresu Mančester junajteda.

Kako nalažu pravila engleske Premijer lige, menjanje brojeva tokom sezone nije dozvoljeno, pa je prema tome Edinson Kavani trebalo da zadrži broj sedam na dresu.

PROČITAJTE JOŠ:

Time bi Ronaldo bio primoran da uzme neki od brojeva koje do sada u karijeri nije nosio, pošto je i broj devet u Junajtedu zauzet.

Međutim, nije Kristijano Ronaldo bilo ko. Engleska liga je napravila presedan, pa će tako Ronaldo ipak obući sedmicu, koju je već nosio u dresu crvenih đavola.

Još uvek nije poznata informacija koji će biti Kavanijev novi broj na dresu.

„Legendarnu“ sedmicu Mančester junajteda na leđima su nosili mnogi velikani poput Dejvida Bekama, Džordža Besta, Erika Kantone…

Nakon Ronaldovog odlaska iz Junajteda 2009. godine, broj sedam je praktično postao uklet, pošto se niko od igrača koji su nosili taj broj nije dobro pokazao u Mančesteru. Oprobali su se Anhel Di Marija, Memfis Depaj, Antonio Valensija, ali niko nije uspeo da uradi ni približno ono što su njihovi prethodnici.

Možda je došlo pravo vreme da „legendarna“ sedmica ponovo „oživi“ i to opet na Ronaldovim leđima. U crvenom delu Mančestera sigurno žive za to.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar