foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Dva dana nakon smrti šefa stručnog štaba TSC-a Zoltana Saboa tim iz Bačke Topole je savladao Inđiju sa 3:0 i tako se, čini se, na najbolji način oprostio od tragično preminulog trenera.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon meča 19. kola Superlige Sabo je, očekivano, bio centralna tema izjava obojice trenera – njegovog zamenika Mirka Jovanovića, i prvog trenera Inđije Dejana Čelara.

„Jako težak momenat, neoposiva tragedija… Bilo je teško pripremiti utakmicu, sve te okolnosti uticale su da se jako loše osećamo i sve ovo je ostavilo neizbrisiv trag na nama. Momci su odigrali u slavu svog šefa“, rekao je Jovanović nakon utakmice.

Sledi gostovanje u Ivanjici:

„Javor je nezgodan domaćin, ali TSC uvek ide na pobedu.“

Čelar je bio znatno oštriji, pre svega jer je utakmica odigrana samo dva dana nakon što je čitav sporski svet potresla ova tragedija:

„Ako postoji neka pravda i satisfakcija, da se ekipa kojoj je šef preminuo nakon dva dana izvede na teren, to je da oni pobede, i to ubedljivo, sa energijom koju su imali. Čestitam im, i ovo je za njih mala, sitna uteha nakon onoga što ih je zadesilo“, rekao je Čelar.

Potom se trener Inđije osvrnuo na izdanje svojih izabranika:

„Što se naše igre tiče, ovo je bilo najslabije izdanje od kako sam ja tu. Bez energije, pogrešno od samog početka. Ekipa kao da nije bila dobro pripremljena. Mnogo grešaka, kao da smo se raspustili pre vremena. Cilj je bio da odemo na pauzu iznad linije za opstanak, ovako smo u zoni ispadanja, što nikome nije prijatno, ni igračima ni navijačima Inđije“, zaključio je Čelar.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar