Foto: EPA-EFE/CHEMA MOYA

Španski doktor Hoze Gonzales kaže da je karijera Edena Azara, zvezde Real Madrida, u velikoj opasnosti ako Belgijanac ode na još jednu operaciju.

On je treći put u karijeri povredio isti, levi zglob i prema pisanju britanskih medija, traži novi operativni zahvat.

PROČITAJTE JOŠ:

Ideje o tome kako se treba rešiti ovaj problem, različite su kada je reč o reprezentaciji Belgije i Real Madridu. Belgijanci hoće da Azar što pre ode „pod nož“, a Real Madrid da ne ode uopšte ako je moguće.

„Treća operacija na Azarovom zglobu je nešto vrlo rizično, jer postoji mogućnost da nakon nje više ne bude mogao da igra fudbal. Bez operacije moći će da trenira već za nekoliko meseci, ali ne i da igra. Iz iskustva govorim da Azar ove sezone više neće moći da igra“, rekao je Gonzales, a prenosi Ondasero.

Azar je navodno trenutno u Londonu gde traži rešenje za povredu. Gonzales je napomenuo da veruje kako se Azar ove godine sigurno neće vratiti na svoj nivo kvaliteta i igre.

„Ako se igrač vrati iz nezgodne povrede bez jakih treninga, sva je prilika da će se opet povrediti. On ima strah, hoće da pokaže da vredi i da ponudi sto odsto mogućnosti, a nije tamo zbog ovoga“, kaže Gonzales.

Podsećamo, Azar je ove sezone odigrao samo 14 utakmica za tim Zinedina Zidana i dao je tri gola. Za Real je ukupno nastupio 36 puta i dao je četiri gola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar