Foto: EPA-EFE/HUGO DELGADO

Stiven Džerard, legendarni kapiten Liverpula koji trenutno radi kao trener Rendžersa, prisetio se nesvakidašnjeg događaja na meču FA Kupa sa Bornmutom, kada je zadobio povredu polnog organa.

U duelu sa ratobornim Harijem Arterom, nekadašnji reprezentativac Engleske zaradio je ozbiljnu posekotinu penisa.

PROČITAJTE JOŠ

„Povukao sam šorts i video da su mi gaće potpuno krvave. Mozak je radio sto na sat, zabrinuo sam se da se nešto ozbiljno dogodilo. Otrčao sam do klupe, pravo kod trenera Rodžersa i rekao mu: ‘Vidi, imam problem dole. Pokidao sam privatne delove’. Pogledao je dole, napravio grimasu i odmahnuo glavom“, rekao je Džerard u izjavi za San.

Naredni minuti bili su ključni oko saniranja bizarne, ali nimalo naivne povrede.

„Doktor Kris Morgan je munjevito reagovao, pozvao je svoje saradnike koji su me okružili i napravili gužvu, kako niko ne bi video šta ase dešava. Spustio sam pogled još jednom i pomislio da bi to mogao da bude moj poslednji pozdrav „vršnjaku“. Saigrači su vrištali od smeha, i sami možete da zamislite koliko fora sa kopčama i dužinom penisa sam čuo. Naravno i sa mojim budućim odnosima sa suprugom Aleks. Smeškao sam se, ali sam hteo sve da ih pobijem“, izjavio je Stivi Dži.

O groznoj Džerardovoj povredio oglasio se i doktor Morgan.

„Kada mi je pokazao povredu počeo sam da vrtim po glavi lekcije i časove i shvatio da ne postoji čas na kojem smo učili kako se ušiva penis. Nisam želeo da prvi penis koji ću da ušivam bude Džerardov, ali bio je“, rekao je doktor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar