Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Džejdon Sančo, krilni fudbaler Borusije iz Dortmunda, biće "najtraženija roba" predstojećeg prelaznog roka. Za njega se otima veliki broj evropskih klubova, a trenutno u trci vodi Mančester junajted.

Prema pisanju Dejli Mejla i Mirora, „crveni đavoli“ spremni su da plate čak 130 miliona evra, kako bi na „Old Traford“ već ovog leta stigao supertalentovani Džejdon Sančo.

S druge strane, Sančo je i sam najavio da želi da napusti Bundesligu i vrati se u rodnu Englesku, gde je u mlađim kategorijama nastupao za Mančester siti.

Ipak, kako mu nije pružena šansa da debituje za omladince, Sančo je napustio „građane“ i prešao u redove „milionera“, gde je pokazao svetsku klasu, brojnim asistencijama i golovima, pa se sada evropski velikani otimaju oko njega.

Sančo ove sezone uveliko ima dabl-dabl učinak, jer je na 23 utakmice u Bundesligi, postigao 14 golova uz 16 asistencija.

Njegova tržišna vrednost prema proceni sajta „Transfermarkt.de“ iznosi 130 miliona evra, što znači da bi Junajted i ostali zainteresovani klubovi morali da pojačaju ponudu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram