Beograd, Crvena Zvezda, TSC, fudbal, utakmica
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na pozive fudbalera Zvezde da dođu na stadion, odazvali su se i srpski igrač Duško Tošić, kao i holandski internacionalac Rišairo Živković.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski reprezentativac i Rišairo Živković stigli su zajedno na stadion, a navodno ih posle utakmice čekaju pregovori u klupskim prostorijama.

Tošić je početkom jula napustio Kasimpašu i trenutno je bez angažmana, a u Zvezdu bi mogao da se vrati nakon punih devet godina.

Tokom tog perioda nastupao je za Bešiktaš, Genčerbirligi, ali se oprobao i u kineskoj Superligi u kojoj se trenutno nalazi Živković.

Rišairo je pod ugovorom sa kineskim Čangčun Jataijem, ali će verovatno raskinuti ugovor nekoliko meseci pre isteka u decembru, kako bi mogao da pronađe novu sredinu.

Mladi napadač je karijeru započeo u Groningenu, pa je zatim prešao u Ajaks. Tamo se nije izborio za mesto u prvom timu, pa je bio poslat na pozajmice više puta i to u Viljem, Utreht, Ostende, Čangčun, Šefild, kao i Guangdžou.

Svojevremeno je želeo da zaigra i za srpsku reprezentaciju (ima srpske korene sa majčine strane, čije prezime i nosi), ali ipak se to do sada nije desilo. Nastupao je za sve mlađe kategorije Holandije, a do A reprezentacije nije uspeo da dosegne.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar