Dušan Vlahović i Luis Suarez Foto:Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia/Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Nekadašnji fudbaler Juventusa Martin Kaseres najavio je polufinalni duel Lige Evrope između Juventusa i Sevilje na zanimljiv način.

Posebno je prokomentarisao igru srpskog napadača Dušana Vlahovića, sa kojim je igrao u Fjorentiniod 2019. do 2021. godine.

PROČITAJTE JOŠ

„Igrali smo zajedno u Firenci, pa mogu da vam iz prve ruke kažem da je veoma snažan. Srećan sam što ga vidim u dresu Juventusa, iako je dao manje golova ove sezone nego prošle. Ne dovodi se u pitanje njegov kvalitet. On je jedna od onih devetki koje su pomalo arogantne i pokvarene, na meni omiljeni, najbolji mogući način.

Dušan ima drugačije karakteristike od Luisa Suareza, ali duhom su isti. Na podijumu je sa najboljim napadačima Serije A, Viktorom Osimenom i Olivijem Žiruom. Mada, Juve ima još mnogo kvalitetnih fudbalera, počev od Anhela di Marije, protiv kojeg sam igrao mnogo puta, čak i sa reprezentacijom. On je pravi šampion“, rekao je Kaseres.

Srpski reprezentativac je ove sezone na 38 utakmica u svim takmičenjima postigao 13 golova i uz to je zabeležio četiri asistencije.

BONUS VIDEO Jedan od najlošijih penala ikada izvedenih

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar