Dušan Vlahović Foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da li će doći do razmene fudbalera? Bio bi to potpuno neočekivani potez.

Iako se sada već nekoliko dana najavljuje potencijalna razmena u kojoj bi Dušan Vlahović krenuo put Londona i obukao dres Čelsija, a Romelu Lukaku bi se vratio u Italiju, ali u Juventus (uz još 40 miliona evra koliko bi pripalo „staroj dami“ da popusti) čini se da u Torinu ne poštuju previše srpskog napadača.

PROČITAJTE JOŠ

Barem takav stav sve vreme odaje Masimilijano Alegri, trener crno-belih iz Torina, koji je bio neočekivano miran uprkos mogućnosti da ostane bez prvog napadača. Nema dileme da je Lukaku vrhunski napadač, ali polako ulazi u igrački zenit dok je Srbin tek na početku.

„Srećan sam sa igračima koje imamo, ali postoje ponude koje su nemoguće za odbiti sa obzirom na trenutku finansijsku situaciju. Prilagodiću se izboru kluba, kao i uvek“, rekao je Alegri mirno i diplomatski bez potrebe da utiče na odluku.

Čelsi želi da se reši Lukakua po svaku cenu od kada se vratio sa pozajmice u Interu. Pokušali su „plavci“ da ga prodaju u Saudijsku Arabiju, kao što su to već uradili sa osam igrača, ali Belgijanac želi da i dalje igra na najvišem nivou.

Uz sve to je u klub stigao Lesli Ugočukvu iz Rena, pa sada „plavci“ žele da upare njega sa Vlahovićem.

Iznenađujuće i za mnoge navijače Juventusa je odsustvo želje kluba da sačuva Vlahovića, što u trenutnoj situaciji i ne čudi toliko kada se zna da Juventus neće igrati nijedno evropsko takmičenje ove sezone nakon što je izbačen iz Lige konferencija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar