Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

U noći između 27. i 28. jula Dušan Tadić se našao u jednom od najneugodnijih situacija u životu. Ipak, na kraju je iz svega izašao kao heroj.

Objasnio je Tadić kako ga je presrela banda i kako je pokušao najpre da izbegne konflikt, a onda morao da se brani.

PROČITAJTE JOŠ

„Bio sam na večeri sa prijateljem, a oni su ispod mog automobila postavili uređaj za praćenje. Kada sam stigao kući, dvojica razbojnika su me napali. Bio sam u odelu i cipelama, ali sam bio brži od njih. Trčao sam 400 metara i nisu mogli da me stignu, ali su imali skuter. Uspeli su da me stignu i izbila je tuča. Kretao sam se levo i desno kako bih izbegavao konflikt, a uspeo sam i da zadam nekoliko udaraca vođi bande. Drugi me je uhvatio s leđa za vrat, ali sam ga udario laktom. Uspeo sam ponovo da pobegnem i tada sam ih izgubio iz vidokruga“, rekao je Tadić za holandski „Telegraf“.

Zatim se osvrnuo na ono o čemu je razmišljao kada je sve prošlo.

„Tek kasnije shvatite da su stvari mogle da budu drugačije. U tom trenutku ste puni adrenalina i počinjete da se borite. Čak i da sam video da nosi tri pištolja, ne bih dozvolio da izgubim ponos. Odrastao sam u Srbiji i često sam bio deo tuča. Osećao sam se snažno“, završio je Tadić za holandske medije.

Nakon što je bio napadnut navijači su se pojavili sa ogromnim transparentom na srpskom jeziku.

„Ma ti si car, ne može tebi niko ništa!“

Dušan Tadić je ove sezone odigrao svih osam mečeva za Ajaks i do sada je upisao pet asistencija.

BONUS VIDEO Dušan Tadić asistirao za istoriju, Ajaks slavio na otvaranju sezone, Fortuna – Ajaks 2:3

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)