FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIÆ/ bg

Učestvovao je u više od 200 golova Ajaksa od kada je 2018. godine stigao u Amsterdam, ali se neprestano nalazi na meti kritika.

Ajaks je dolaskom Džona Heitinge uspeo da se podigne, ali je izgubio od Fejenorda sa 3:2. Ovog vikenda su remizirali protiv Go Ahed Iglsa jer nije funkcionisala VAR tehonologija koja je proevaravala ofsajde. Naime, poništen je čist gol Muhameda Kudusa, a susret je na kraju završen sa 0:0.

PROČITAJTE JOŠ

Svaki kiks u Holandiji znači da će se „kopljanici“ naći na udaru kritika i to pre svih urpavo Dušan Tadić.

Ove godine je Vesli Snajder gotovo redovno bio kritičar Tadića, a sada je dobio još jednog istomišljenika – Keneta Pereza koji je 10 godina proveo igrajući prvenstvo Holandije.

„Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac? Zar ne? Ja ne mogu da verujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima Ajaksa. Video sam ove nedelje jednog saobraćajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić danas izgledao na terenu. U svim pravcima je pokazivao…“, zamerio je Perez na holandskoj televiziji kapitenu Ajaksa i Srbije.

Kes Kvakman, bivši holandski fudbaler, tvrdi da je čuo da se Tadić „umorio od pokazivanja“ svojim saigračima i da u jednom trenutku nije znao ni gde je njegovo mesto. Zamerka koja je na mnogo nivoa neosnovana jer se često govori da Tadić najbolje zna ideje trenera.

BONUS VIDEO Majstorija Dušana Tadića za vođstvo Ajaksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar