Dušan Tadić nije skrivao zadovoljstvo zbog dve pobede Srbije na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

„Orlovi“ su savladali Crnu Goru sa 2:0 golovima Dušana Vlahovića, a nakon susreta se mnogo govorilo i o atmosferi u Podgorici.

PROČITAJTE JOŠ

„Super je bila atmosfera, od samog našeg dolaska. Mnogo dece je bilo, usrećili smo ih sa slikama i autogramima. Jako mi je drago zbog toga“, rekao je Tadić.

Ima jednu želju od kvalifikacija.

„Ovakav naš start sigurno obećava plasman na Evropsko prvenstvo, to je naš cilj i želja. Iskreno se nadam da ćemo se zajedno sa Crnom Gorom plasirati jer smo isti narod.“

Pojasnio je zbog čega je meč bio toliko neizvestan.

„Teška pobeda, Crna Gora je dobra ekipa, posebno na svom terenu. Znali smo da će biti nezgodna utakmica, dosta su kompaktni i opasni iz kontri, jako je bitno što smo pobedili. Početak je jako bitan, došlo smo do krucijalnih šest bodova, ali nećemo da se zadovoljiti.“

Ipak, bio je i kritičan i poručio da „orlovi“ nisu bili na svom nivou.

„Šest bodova je odlično, ali igra nam nije bila na zavidnom nivou. Možemo mnogo bolje, važno je što smo uzeli šest bodova, ali ima stvari dosta da se popravi i ubeđen sam da ćemo uspeti. Moguće da nam je u glavama da se plašimo da ne primimo gol i da želimo da čuvamo nulu. Dobra stvar je što smo uspeli, iako je Crna Gora imala šanse i došle su kao posledica naših grešaka“, završio je Tadić.

Sledeći meč Srbija u kvalifikacijama Srbija igra tek 20. juna.

BONUS VIDEO Deca u Crnoj Gori čekaju fudbalere Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar