Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Partizan u sredu od 16.55 gostuje Voždovcu u meču 28. kola Superlige Srbije, a trener crno-belih Igor Duljaj ima nekoliko problema pred ovaj duel.

Otkrio je Duljaj i da napadač Mateus Saldanja nije u konkurenciji za tim, a da će se posle treninga znati da li će konkurisati Gajas Zahid.

„Saladanja dnevno radi 10 sati na sebi, to govori kolika je njegova želja da se što pre vrati i pomogne ekipi“, rekao je Duljaj.

PROČITAJTE JOŠ

Pričao je i o „zmajevima“ koji nisu pobedili Partizan na 11 vezanih mečeva.

„Voždovac igra visok presing, imaju dosta agresivnih igrača. Raduje me otvorena utakmica, biće dosta prostora za igru, pubilka će imati šta da vidi. Za sedam dana igramo protiv istog protivnika u Kupu, ali nama je svaka naredna utakmica najvažnija“, rekao je Duljaj.

Posle dva vezana remija, Partizan je u prošlom kolu na svom terenu pobedio Spartak iz Subotice sa 1:0.

„Važno je da ne izgubimo samopouzdanje. Bili smo opterećeni nekim rezultatima, igrači osećaju pritisak. Imamo dosta mladih igrača, i teško je od njih očekivati da igraju na rezultat, zato bi trebalo da im stariji pomognu da savladaju taj pritisak.“

Duljaj je rekao i da Frenk Kanute nije trenutno u prvom planu pošto zbog povrede nije prošao pripreme, i da prednost imaju igrači koji su se nametnuli na pripremama, ali i dodao da se nije „odrekao“ Kanutea i da će momenat doći da zaigra, a da on mora da bude spreman.

BONUS VIDEO Meksiko vs SAD, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar