Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli su ostvarili veoma bitnu pobedu.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of za kvalifikacija za Ligu konferencija pošto su nakon boljeg izvođenja penala bili bolji od Sabaha, 5:4.

Rezultat dvomeča bio je 2:2, ali je ekipa Igora Duljaja preko sjajnog golmana Aleksandra Jovanovića uspela da obezbedi duel sa Nordsjelandom u plej-ofu.

PROČITAJTE JOŠ

„Bez fantastične atmosfere i podrške mi ovo ne bi mogli da uradimo. Igrači su dali sve od sebe, pocepali su teren. Stvarno sam verovao da ćemo da prođemo. Ovde je bilo ljudi koji su mi davali podršku i na ulici, neki nisu verovali. Ne zaboravite, Partizan je srpski klub i interes našeg fudbala ja da svi budemo dobri i osvajamo bodove. Ne naslađujem se tuđim porazima“, počeo je Duljaj.

U poslednjim minutima produžetaka Kristijan Belić je dobio crveni karton, a to nikako ne odgovara Duljaju koji smatra da ima problem sa širinom rotacije i umorom igrača.

„Faliće nam Belić. Imamo problem, fali nam par igrača. Ne znam da li me neko čuje, ali sam rekao da su mi potrebni igrači. Mnogo je teško. Naš protivnik je odmorio i bio svežiji. Ipak, veliki naklon igračima i stručnom štabu i veliki naklon novinarima i navijačima koji su bili uz nas. Veliko hvala i nekim saradnicima koji su mi dali savete. Sedeo sam mirno i čekao kako će publika da reaguje. Osećaj je sjajan. Opet, rekao sam, nema euforije. Neki su predlagali da se promeni golman, ali nisam to usvojio. Jovanović samo treba ovako da nastavi“, završio je Duljaj.

BONUS VIDEO Leo Mesi – fudbaler koji svakim danom nastavlja da ispisuje istoriju fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar