Igor Duljaj Crvena zvezda vs Partizan Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Trener Partizana, Igor Duljaj, komentarisao je pobedu svojih fudbalera na gostovanju Radniku iz Surdulice u 22. kolu Superlige Srbije.

Svetozar Marković postigao je prvi gol na utakmici, u 70. minutu. Partizan je duplirao prednost preko Sameda Baždara. Radnik je smanjio zaostatak sa bele tačke vrlo brzo posle toga preko Damira Šovšića, ali domaći tim nije mogao više od toga.

Pročitajte još

„Oni su izuzetno važni igrači za naš tim. Mogu da budem zadovoljan. Atmosfera je bila fenomenalna. Pričao sam sa kolegom Đorđevićem da je bilo teško da igramo po ovakvom terenu. Zaslužena pobeda. Zahvalan sam navijačima koji su došli u velikom broju. Učinili su da utakmica ima pozitivan osećaj. Radnik se bori kao i mi. Oni se bore za jedno, mi za drugo. Želim im puno sreće. Đorđevć je odličan trener, a i čovek. Želim mu da održi tim u elitnom rangu“, rekao je Duljaj posle utakmice.

Govorio je i o Ksanderu Severini, fudbaleru crno-belih koji je nedavno napustio Beograd.

„Sa njim treba da pričam malo kasnije.“

Nije bio zadovoljan brzo primljenim pogotkom nakon drugog gola njegove ekipe.

„Posle 2:0 ne smemo da dozvolimo sebi da primimo odmah gol. Partizan to sebi ne sme da dozvoli. Jako je teško bilo igrati po ovakvom terenu“, zaključio je Duljaj.

Partizan je prvi na tabeli sa 56 bodova, Crvena zvezda ima 52 uz utakmicu manje.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar