Foto: Starsport

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj dao je svoj sud o utakmici protiv Radničkog iz Niša.

Radnički je pobedio ekipu Partizana u meču 18. kola Superlige Srbije sa 2:1 i time je pogurao Crvenu zvezdu na prvo mesto tabele.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je poveo u 53. minutu sjajnom egzekucijom Mateusa Saldanje na asistenciju Kristijana Belića, ali je onda došlo do preokreta.

Penalom Save Petrova je Radnički izjednačio u 66. minutu, a onda je Mihajlo Ilić autogolom u 73. minutu postavio konačan rezultat.

„Radnički je pobedio, to je ono što se pamti, ostalo će se zaboraviti koliko sutra. Radnički je imao veliku želju da ostvari pobedu, čestitam kolegi (Slavoljubu) Đorđeviću na tome. Bili su energični, kao i moj tim“, počeo je Duljaj.

Mnogo pažnje je privukao i sporan detalj kod penala za Radnički, kada ga je Siniša Saničanin skrivio visoko podignutom rukom i neopreznim startom na igraču Radničkog.

„Kontrolisali smo ritam utakmice, postigli smo gol na vreme, a onda se desilo to što se desilo. Moj stav je da suđenje neću da komentarišem. Atmosfera je bila odlilčna, pohvala za sve ljude koji su došli da bodre svoj tim“, kaže Duljaj.

Prokomentarisao je i činjenicu da je Partizan, koji je u jednom trenutku imao i šest bodova više od večitog rivala i onda je sve to prosuo protiv Radničkog i TSC-a.

„Svi dobro znate da kada smo krenuli, predviđali su nam, neki čak i u našem klubu, da ćemo biti peti, šesti ili sedmi. To se nije dogodilo, ali u svemu ovome ekipa i treneri su na neki način sami. Nemamo podršku. Kad me pitaju, kad ovako otvoreno govorim, ko stoji iza mene, ja kažem da stoje svi ljudi koji vole Partizan i poštuju sport. Mene na ulici zaustavljaju mnogi navijači Zvezde koji poštuju sport i pošten fudbal i ovo što radim. Sve ovo što govorim, ne umanjuje pobedu Radničkog“, objasnio je Duljaj.

BONUS VIDEO: Veliki promašaj igrača Hofenhajma u 89. minutu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar