Drejk Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Možda je i najpoznatiji reper na svetu u ovom trenutku, ali sve sem muzike mu ide mnogo, mnogo loše.

Drejk ima pravu istoriju klađenja, predviđanja i proročanstava koji su pošli po zlu. Upravo zbog toga svi smatraju da je proklet.

PROČITAJTE JOŠ

Njemu je klađenje postala opsesija, pa je znao da uplati vrtoglave svote. Ovog puta se zaustavio na samo dva para (ovog puta fudbalska) i uplatom od „samo“ 833.333 dolara. Dobitak je trebalo da bude oko četiri miliona evra, a ovako je čist gubitak uložen novac. Kladionica je verovatno zadovoljno trljala ruke kada je videla šta je reper odigrao.

Drejk je smatrao da će Arsenal savladati Lids i to je pogodio jer je Bukaj Saka doneo trijumf „tobždijama“ sa 1:0.

Ipak, na tiketu je pao jer je „igrao iz srca“. Naime, Barselonin najveći sponzor (čiji logo obično nosi na grudima) jeste „Spotify“ koji je pokrenuo akciju po kojoj će umesto reći sponzora biti grb nekog umetnika kog možete slušati na ovoj platformi. Pogađate, prvi se tu našao upravo Drejk.

Real je dominirao u „El klasiku“ i savladao Barselonu sa 3:1 (Drejk je igrao na trijumf Barselone), te je ostavio repera bez četiri miliona dolara.

Drejka bije glas da je „baksuz“, a mislilo se da je to konačno uspeo da razbije kada su Toronto Reptorsi, tim za koji navija u NBA, konačno osvojili šampionski prsten.

Ipak, to nije bio slučaj što se videlo i tokom leta kada je izgubio pola miliona na UFC borbama.

Zbog toga su naravno počeli da ga ismevaju na društvenim mrežama između ostalog zbog toga što je verovao da ovakva Barselona može da savlada Real.

„Ovaj tip ima probleme“.

„Bolje da je meni dao novac“.

„Znao sam da su troškovi života mit“.

BONUS VIDEO Fudbaleri Real Madrida izašli na zagrevanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar