Selektor je govorio u Srbiji i učešću srpskih klubova u Evropi.

Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, dobio je nagradu za najboljeg trenera za proteklu godinu u izboru Fudbalskog saveza Srbije.

Pročitajte još

Komentarisao je nastupe srpskih klubova ove sezone u evropskim takmičenjima.

„Neću reći da je katastrofa. Katastrofa je druga kategorija. Ali nije lepo kada imate toliko poraza u Evropi, bilo da je u pitanju Liga šampiona, Evrope, ili konferencija“, rekao je Piksi.

Imao je selektor i Novogodišnju želju.

„Fudbalska želja mi je da tamo u Nemačkoj napravimo rezultat koji Srbija očekuje. A privatno želim da sledeća godina bude uspešna, da smo živi, zdravi, veseli, pozitivni. Ono što želim svojoj porodici to želim i svima.

Srbiju naredne godine očekuje Evropsko prvenstvo u Nemačkoj gde je u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

„Uvek sam bio na raspolaganju medijima. To ste mogli da primetitte za ovo vreme koliko sam selektor. Nadam se uspešnoj saradnji i da ćemo zajedno proslavljati buduće pobede i da ćemo svoju zemlju reprezentovati na najbolji mogući način. Zahvaljujem se na podršci i na izveštavanju. Budite uz svoju reprezentaciju. Budite uz ove momke, oni to zaslužuju. Podržite ih i kada stvari ne idu onako kako smo zamislili, oni zaslužuju podršku“, rekao je Piksi nakon čega je poželeo svima srećnu Novu godinu“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare